На Изпълкома на БФС очаквам Борислав Михайлов да си подаде

...
На Изпълкома на БФС очаквам Борислав Михайлов да си подаде
Коментари Харесай

Бивш национал: Дано Борислав Михайлов се вразуми и да си тръгне с чест

" На Изпълкома на БФС чакам Борислав Михайлов да си подаде оставката. Освен Димитър Бербатов, чакам да има и други претенденти за поста, които са близки до Михайлов ", сподели в пред bTV някогашният национал и четирикратен първенец на България с Лудогорец Михаил Александров.

" Ще употребявам метафора - футболът е като стълбичка - някой се изкачва по-бързо, различен по-бавно, различен стои на едно място. Ние не сме на стълбата изобщо, паднали сме! Единственият метод е сериозен рестарт на всичко. Да, бяхме на върха на стълбичката.
 Стана ясно по кое време ще има нов конгрес на БФС, в случай че Боби Михайлов незабавно подаде оставка
Стана ясно по кое време ще има нов конгрес на БФС, в случай че Боби Михайлов незабавно подаде оставка

Ето детайлности

С доста работа това свободно рухване би трябвало да спре. Другите вървят нагоре, ние падаме. Всеки ден е значим. Народът ясно сподели, че няма да търпи своеволията на това управление на БФС. Дано Борислав Михайлов се вразуми и да си тръгне с чест. Младите не знаят кои са Михайлов, Лечков и Костадинов като футболисти, знаят ги като управници и не ги помнят с положително ", е мнението на Александров.

Той е бил на митинга в четвъртък пред Националния стадион " Васил Левски ". " Бях обратно, не стигна водата до мен. Видях едно обединяване на агитки, нещо нехарактерно. Не видях пердах сред почитатели, както твърди Столична дирекция на вътрешните работи. Ескалацията не беше планувана. Това са част от сериозните теории на БФС, които постоянно изкарат други хора отговорни. Аз, с цел да стигна до митинга, бях претърсен два-три пъти от полицията. Нямаше единствено фракции на митинга. Имаше хора с деца и кучета. Ще се веселя БФС този път да си замълчи какви хора е имало. "

Александров прикани изпълнителният шеф на футболната ни централа Борислав Попов да покаже пред обществеността първото писмо, с което стартира кореспонденцията сред БФС и УЕФА по отношение на провеждането на мача България - Унгария.
 Краси Чомаков: Има смяна в позитивна тенденция в представянето на националния тим
Краси Чомаков: Има смяна в позитивна тенденция в представянето на националния тим

Любимецът на Сектор Г с коментар за разяснява ЦСКА и България

" Думата " рекомендация " е доста комфортна. Всичко стана благодарение на БФС. Това към този момент е вън от подозрение. Несериозно е господата от БФС да се пробват постоянно да минат сред капките. УЕФА не е основател на тази преписка. Сигурен съм. Хората в БФС живеят в личен свят - на непобедими и безгрешни ", сподели още някогашният национал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР