На Иво Аръков освен в кариерата напоследък много му върви

...
На Иво Аръков освен в кариерата напоследък много му върви
Коментари Харесай

Истина ли е? Иво Аръков и Габи крият най-голямата новина

На Иво Аръков с изключение на в кариерата в последно време доста му върви и в любовта, а почитателите са затаили мирис дали не му следва най-радостното събитие

Необичайно едра е в последно време приятелката на Иво Аръков Габи, написа Hotnews.bg.
Иначе елегантната и стройна хубавица в последно време се снима постоянно навлечена и с ръка пред корема. От предходните фотоси, на които обилно показваше прелести няма и помен, а последните фотографии са все единствено в лице. Габи и Иво бяха на празнично странствуване от Италия и суетната брюнетка не устоя и се похвали с няколко фрагмента.



Пред елхата в Милано гаджето на артиста е навлечено с палто, макар явно топлото време, което обаче не съумява да скрие много обемните форми на тялото. На последващо фото тя е прикрила корема си с чанта, а на останалите фрагменти се виждат обичания й и красиви пейзажи от Венеция, само че не и самата Габи.

Преди няколко дни пък тя пусна стори, в което загатна, че чака правоприемник. " Всеки да си вози детето ", написа приятелката на артиста, като сподели по какъв начин кара, а до нея седи домакински любим. Ако новината се удостовери, това ще е първо дете за Аръков, който претърпя бракоразвод с съветската си брачна половинка преди близо две години. Не е известно звездата от " Съни бийч " и Габи да са сключили брак.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР