На идиоти ли ни правят продуцентите на Ергенът и в

...
На идиоти ли ни правят продуцентите на Ергенът и в
Коментари Харесай

Правят ни на идиоти: Евгени Генчев има годеница извън предаването! (СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ)

На идиоти ли ни вършат продуцентите на " Ергенът " и в частност самият ерген - Евгени Генчев?! Това се чудят близки до надарения пианист източници, които не скриха изумлението и гнева си. Каква е повода ли?! Възможно най-адекватната, която би провокирала отвращение - Генчев е освен привързан, а и благоприятен. При това отвън " Ергенът ".

Да, новината гръмна като експлозив и се разбра, че сладурът от екрана е на процедура съвсем женен (ако с обичаната му не са създали и това, с цел да е сигурна и спокойна от присъединяване му). Жената на Евгени е млада украинка и двамата живеят от много време под общ покрив в Англия.

Причината Генчев да одобри присъединяване си в шоуто е основно славата, тъй като в личната му татковина никой не го познава, въпреки да е в действителност известен в средите си по света.

" Той е смислено момче, само че му трябваше рейтинг. А и не се е бутал самичък. Продуцентите го поканиха и той одобри, да не е вманиачен да се откаже?! С приятелката му са ужасно близки, той й подари годежен пръстен с голям камък. Влюбен е и тя е сигурна, че нито една от гъските в предаването няма да му завърти главата ", разкриват скандално източниците.

На процедура, която и да завоюва формата, ще е единствено за пред камерите. Връзка сред Генчев и някоя от момите, по този начин и не се чака.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР