на Грета Гъруик е един от най-очакваните филми на това

...
на Грета Гъруик е един от най-очакваните филми на това
Коментари Харесай

Когато Дуа Липа не остави много на въображението

на Грета Гъруик е един от най-очакваните филми на това лято. А от тръгването му по родните кина  ни разделят единствено две седмици. Затова пък международната премиера се състоя през вчерашния ден, 9 юли, в Shrine Auditorium в Лос Анджелис и беше повече от... розова.
 Дуа Липа театралничи по бански, част от колаборацията ѝ La Vacanza с Versace
Дуа Липа с още една секси провокация по бански

Певицата демонстрира тяло фантазия

По килим минаха звездите на кино лентата Марго Роби, Райън Гослинг и Америка Ферера. Всички погледи обаче бяха привлечени от Дуа Липа, която беше избрала повече от провокационен тоалет за премиерата.

27-годишната носителка на Грами се появи в дълга мрежеста рокля в сребристо, която съвсем изцяло разкриваше тялото й. Тя беше избрала да я носи без сутиен, като единственото долни дрехи по нея бяха бели прашки.
 Снимка 625602

Липа беше комбинирала транспарантната рокля със сребристи обувки на висок ток и бижута в същия цвят. Много хора разясниха, че тоалетът не е изключително подобаващ за премиера на филм за детска играчка.
 Снимка 625603

Феновете й обаче бяха изцяло съгласни с избора й. Дуа Липа влиза в ролята на Барби нимфа във филм на Гъруик, а също така е създател на една от песните в него - " Dance The Night ".

Премиерата на " Барби " е на 21 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР