На границите с Турция, Гърция, Сърбия и Румъния има интензивен

...
На границите с Турция, Гърция, Сърбия и Румъния има интензивен
Коментари Харесай

Тапи от автомобили на границите ни с Турция, Гърция, Сърбия и Румъния

На границите с Турция, Гърция, Сърбия и Румъния има натоварен трафик, оповестяват от Главна дирекция „ Гранична полиция “.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на вход за леки коли на Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Калотина “. Граничните инспекции на пункта се правят на осем работни места за влизащи леки коли, което е цялостният потенциал на пункта.

На пункта тече рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни, краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване. Като опция от гранична полиция поучават да се употребяват Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Брегово “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Стрезимировци “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Олтоманци “.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз за товарни коли и за леки коли на всички пунктове на вход.

До 18 август Национална компания „ Пътна инфраструктура “ на Румъния ще прави действия по поддръжка на пътните платна на трасетата за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюргево “, влизащи в Румъния. Движението на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ при излизане от България ще се реализира на старите трасета. Тази краткотрайна организация, поради по-малкия брой трасета за прекосяване, ще докара до известно нарастване на времето за изчакване за излизане от България и влизане в Румъния.

На границата с Гърция трафикът е натоварен за леки коли на вход и излаз на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.

От гранична полиция предлагат да се употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златоград “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ивайловград “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “.

На границата с Турция трафикът е натоварен на всички пунктове.

Няма натоварен трафик на границата с Република Северна Македония, оповестява Българска телеграфна агенция.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР