На границата с Румъния поради влошаване на метеорологичната обстановка и

...
На границата с Румъния поради влошаване на метеорологичната обстановка и
Коментари Харесай

Влошената зимна обстановка създаде проблеми по границите

На границата с Румъния заради утежняване на метеорологичната конюнктура и изобилен снеговалеж е прекратено пропускането на товарни коли над 12 тона от Румъния за България на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин, оповестиха ог Групово дело " Гранична полиция ".
Поради снегонавявания на пътищата на българска и румънска територия краткотрайно е прекратена работата на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кайнарджа и Граничен контролно-пропусквателен пункт Крушаре. Не работят и фериботите при Свищов и Силистра.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам заради неприятни метеорологични условия на румънска територия се пропущат единствено коли до 7 тона.
На границите с Република Гърция, Република Турция и Република Сърбия трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове е естествен при зимни условия.
На границата с Република Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково придвижването краткотрайно е спряно на вход за товарни коли за снегопочистване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР