На Герена смятат, че засега сагата около Хосе Кордоба е

...
На Герена смятат, че засега сагата около Хосе Кордоба е
Коментари Харесай

Руснаци въртят мръсни номера на Левски за Кордоба

На " Герена " считат, че към този момент сагата към Хосе Кордоба е завършила, откакто отхвърлиха оферти за него от Русия, Съединени американски щати, а за похлупак и такова на стойност 2,2 милиона евро от Брьондби. " Сините " имат вяра, че ще задържат панамеца най-малко до лятото, а тогава се надяват, че цената му ще скочи още и ще го продадат на по-сериозна облага.

В Русия обаче тръбят, че няколко клуба от елита не са се отказали от желанието да се подсилят с Хосе Кордоба. За задачата те даже са подготвени на подмолни дейности. Мераклиите били влезнали в контакт с мениджърската организация, която държи правата му и се пробват да изкушат агентита на бранителя, които да натиснат Левски за негова продажба. Хосе другояче има контракт до 2025 година. Той се счита за един от най-перспективните играчи на организация " RELC SPORTS ", която е №1 на пазара в Панама сега. Именно тя го пласира у нас първо в Етър, а по-късно на " Герена ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
За тази връзка сред клубове и сътрудници разкри съветското издание euro-football.ru. То счита, че бранителят може да бъде уверен да промени мнението си в оставащите дни до затварянето на пазара в Русия.

В момента клубовете от съветската Премиер лига са подготвени да смъкват и звезди на всеки, който не се тормози да подпише с тях, откакто бяха напуснати от някои от най-големите си звезди поради глобите наложени на Русия поради войната с Украйна.

" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР