На фона на трогателните призиви прокуратурата да саморазследва почти буквално

...
На фона на трогателните призиви прокуратурата да саморазследва почти буквално
Коментари Харесай

Андрей Янкулов: Свидетели срещу Борислав Сарафов вече „обръщат палачинката“

„ На фона на трогателните апели прокуратурата да саморазследва съвсем безусловно задачите управления на най-важните си структури (понеже няма кой различен да ги проверява поради „ монопола “, нали, само че няма и осъзнаване на нуждата да има), а и.ф. основният прокурор да се самоопредели дали ще е от положителните или от неприятните, очевидците против него/тях в това време към този момент обърнали палачинката “.

Това написа във Фейсбук aдвокат Андрей Янкулов , който е старши юридически специалист в „ Антикорупционен фонд “ /АКФ/. Публикуваме останалата част от коментара му без редакторска интервенция .

„ Понеже на показанията на тези вътрешни очевидци със лични ползи (а и във всеки миг действителни или възможни обвиняеми) и по принцип би трябвало да се гледа сериозно, бихме си споделили, че така и така би трябвало да се уповаваме повече на материалните, а не на гласните доказателства.

Онези материални доказателства, комфортно върнати от Върховния касационен съд на същата тази прокуратура, която би трябвало да откри сили да се саморазследва, а управлението ѝ да се самоопредели.

Толкова за това (само)разследване.

Единствената останала (засега) да приказва е Невена Зартова, само че човек би трябвало да е в действителност доста огромен оптимист, с цел да има вяра, че и там не е допустимо продължение на „ прегрупирането “, което се е случило при другите очевидци „ против “ кръга на Еврото.

Семейства се карат, само че и се сдобряват. А и е обективно доста мъчно човек да бъде самичък на скалата, брулен от вятъра под формата на появяващи се всевъзможни свидетелства по какъв начин Нотариуса му е влизал и излизал от кабинета.

Апропо, Нотаруиса, по сякаш изясняването на неговите връзки с магистрати

Прокурорската гилдия се занимава с купони на Софийска районна прокуратура на Банско и кабинета на някогашния ѝ административен началник, само че не и с блаженопочившото профилирано правораздаване. Даже на последното съвещание мина нерешителен опит за неговата реабилитация през прочувствените слова на апелативния арбитър

Галя Георгиева, която видя „ майдани “ и „ непознати сътрудници “ в разкритията за безобразията на Спеца. Досущ в стилистиката на Нотариуса, който обясняваше по какъв начин „ Този съд е страната “ и че там изгода да се обяснявате какъв брой сте почтени няма. Файда би имало, в случай че си платите, де.

Устремът на парламентарната комисия също спихна, евентуално поради доста по-важните въпроси за решение.

Та, по този начин, в общи линии нещата си отиват към затваряне и на този прозорец “. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР