На фона на нестихващата конкуренция помежду си, технологичните гиганти Apple

...
На фона на нестихващата конкуренция помежду си, технологичните гиганти Apple
Коментари Харесай

Топ приложенията в App Store за 2023 г.

На фона на нестихващата конкуренция между тях, софтуерните колоси Apple и Гугъл разгласиха в еднакъв ден класациите си за водещите приложения в App Store и Гугъл Play.
 За какво Гугъл заплати на Samsung 8 милиарда $
За какво Гугъл заплати милиарди на Samsung

Ето защо

Apple е селектирала 14 изключителни приложения и игри, като се е фокусирала на тези, които " дават опция на потребителите да разпрострат своята креативност, да открият свят на нови завършения и да се забавляват със фамилията и приятелите си ".

Разработчици от целия свят бяха приети за даването на значими преживявания, които въодушевяват културната смяна, като публицистичният екип на App Store деликатно e подбрал спечелилите от близо 40 финалисти.
 Снимка 644291

Заемайки централно място, приложението на годината за 2023 година за iPhone е AllTrails, което " стимулира онлайн общността посредством изчерпателни пътеводители и проучване навън ".

Междувременно Prêt-à-Makeup претендира за купата на най-хубавото приложение за iPad, предоставяйки реален скицник за грим за професионални художници и елементарни консуматори, насърчавайки " приобщаване и себеизразяване ".
 Снимка 644292

Приложението на годината за Apple Watch, SmartGym от Mateus Abras, се откроява с обширната си библиотека от извършения, рутинни процедури и надеждни доклади за фитнес индикатори.
 Снимка 644294

В сферата на игрите, Honkai: Star Rail, от COGNOSPHERE PTE. LTD. завоюва влиятелната купа за най-хубава игра за iPhone - самопризнание, споделено и от Гугъл.
 Снимка 644293

Играта на годината за iPad е Lost in Play, като тя притегля по-младите консуматори и кани играчите в очарователно премеждие със семпло ръководство, налично и за най-малките.

Отразявайки по-широките трендове, генеративният AI се очерта като преобладаваща мощ в тазгодишните награди на App Store.
 Samsung, Galaxy AI Life Translate Call и какво ще предложи новата услуга с изкуствен интелект
Samsung трансформира телефонните диалози с AI

Това звучи интересно

Наред с формалните спечелили, редакторите на App Store демонстрираха сбирка от генеративни AI приложения, илюстриращи " Тенденцията на годината ", като ChatGPT е водещ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР