На фона на недостига на шофьори в глобален мащаб и

...
На фона на недостига на шофьори в глобален мащаб и
Коментари Харесай

Walmart търси хиляди шофьори и им обещава заплата от $7300

На фона на дефицита на водачи в световен мащаб и съответно в Щатите най-големият шеф в света - веригата Walmart, през предходната година е съумял да наеме 1400 такива чиновници, а през тази ще търси още.

Заради бързото разгръщане на бизнеса й - вътрешните продажби през 2018 година са нарастнали с 3%, Walmart има потребност да наеме още водачи през идващите месеци.

За да успее да притегли нужните й хора, компанията ще увеличи заплащането на тези чиновници до приблизително 87 500 $ на година или близо 7300 $ на месец от февруари, написа CNBC. В допълнение те ще получават спомагателни бонуси за изминато разстояние.

Като съпоставяне междинното годишно заплащане за водач на камион в Щатите е 44 500 $ годишно, демонстрират данните на американското бюро по труда. Това прави по 3700 $ на месец или близо на половина на това, което предлага Walmart.

Компанията също по този начин ще предлага на чиновниците си три седмици заплатен отпуск и тримесечни
бонуси, в случай че се оправят добре с работата си. В допълнение те ще могат да се възползват от нещо, с което рядко биха могли да се похвалят сътрудниците им - наложителни 2 дни отмора на седмица. /money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР