На фона на наближаващите президентски избори в САЩ бившият президент

...
На фона на наближаващите президентски избори в САЩ бившият президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ние вече не сме свободна държава

На фона на наближаващите президентски избори в Съединени американски щати някогашният президент Доналд Тръмп посочи през вчерашния ден на годишната конференция на американските консерватори във Вашингтон, че той е единственият претендент, който може да избави страната от демократите " войнолюбци " и от " фанатиците и простаците " от Републиканската партия, предадоха международните организации.

В последния, трети ден на огромния политически конгрес Тръмп съобщи, че Съединени американски щати са сложени на колене, а американците се намират в разгара на " епична борба за избавяне на страната от хора, които я ненавиждат ".

Републиканският водач сподели, че единствено той може да избави Америка от превръщането й в " гнусен комунистически призрачен сън “, като я отърве от " дълбоката страна " и анулира политиките на президента Джо Байдън, в случай че получи втори късмет на най-високия държавен пост, съобщи ДПА. 

" Ако ме върнете в Белия дом, ще бъдем свободна нация. С тяхното царуване ще бъде свършено ", сподели Тръмп пред ликуващо голям брой и заключи: " Ние към този момент не сме свободна страна. Нямаме свободен щемпел. Нямаме нищо, което е свободно ". 

Тръмп, който публично разгласи през ноември предходната година, че ще се кандидатира на президентските избори следващата година, държа тирада в продължение на близо час и четиридесет минути, като не пощади никого, в това число личния си политически лагер.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР