На едно от събитията по случай платинения юбилей на кралица

...
На едно от събитията по случай платинения юбилей на кралица
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се появи с много специално бижу на принцеса Даяна и опроверга стар слух

На едно от събитията по случай платинения празник на кралица Елизабет Кейт Мидълтън се появи с чифт доста специфични обеци.

Херцогинята на Кеймбридж се появи на парада Trooping the Colour с бяла рокля в жанр блейзър от Alexander McQueen, комбинирана с шапка в синьо и бяло на Philip Treacy и приключи визията си с чифт ослепителни обеци със сапфир и диаманти, които в миналото са принадлежали на принцеса Даяна.

„ Това е първият път, когато виждаме Кейт да носи този чифт обеци обществено “, описа пред сп. People Лорън Киена, писателка от блога The Court Jeweller, обяснявайки за какво това е толкоз значимо разобличаване.

През последните 10 години Кейт носеше по-малък чифт сапфирени и диамантени обеци, за които се счита, че са направени от същия чифт, който Кейт постави за парада в четвъртък. Тъй като истинският чифт не е бил виждан след гибелта на Даяна, слухът продължава да се популяризира , макар че Лорън Киена постоянно е била безапелационна, че обеците са два обособени чифта.

На фотографията долу

 Кейт Мидълтън принц Уилям Чарлз Камила Getty

„ Сапфирите в обеците на Даяна са кабошони, а сапфирите в по-малките обеци на Кейт са фасетирани. Твърдението към този момент е изцяло опровергано, защото Кейт се появи с по-големите обеци, принадлежали на Даяна “, споделя Киена, която написа за кралските бижута от 14 години.

Даяна имаше няколко сапфира в сбирката си от бижута. Тя е носела тези обеци няколко пъти, в това число на MET Gala в Ню Йорк през 1996 година , както и по време на посещаване в Канада през 1991 година, и двата пъти съчетани с колие със сапфир и перли.

Гигантският сапфир в началото е бил брошка, подарена на Даяна от кралицата майка като брачен подарък. По-късно се трансформира в централна част от перлената огърлица, която става обичана на Даяна – друго украшение, което Кейт може би е наследила, само че към момента не се е появявала обществено с него.

Въпреки че не е ясно за какво Кейт е изчакала до момента, с цел да носи обеците обществено, тя явно има своите любимци и носи по-малките обеци по-често. Тъй като парадът Trooping the Color е за отбелязване на историята и символизира линията на последователност, може да се окаже, че Кейт е сметнала, че това е идеалният миг за техния дебют.

Облеклото на принц Луи също имаше носталгична нотка , облечен в моряшки костюм, който татко му принц Уилям носеше на същото събитие преди 37 години! ►
 Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената
Едно украшение от сапфир, което Кейт в никакъв случай не смъква, е известният ѝ годежен пръстен от сапфир и диаманти, който също принадлежеше на починалата ѝ свекърва. Уилям предложи брак на Кейт с него през 2010 година Централният фасетиран объл цейлонски сапфир се прави оценка на 12 карата и е заобиколен от 14 кръгли диаманта.


 15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР