На днешното съдебно заседание по делото за КТБ адвокатът на

...
На днешното съдебно заседание по делото за КТБ адвокатът на
Коментари Харесай

Цветан Василев със скандална депеша от Белград! Адвокатът му прочете писмо, с което поиска спиране на делото “КТБ”, защото…

На днешното правосъдно съвещание по делото за КТБ юристът на Цветан Василев-Константин Симеонов прочете писмо от името на банкера.

В него той декларира, че процесът за КТБ би трябвало да бъде за подготовка и образуване на фалирането на банката. Банкерът отбелязва, че имената на участниците в него попадат в обсъжданото дело по закона „ Магнитски ”. Василев разгласи, че Бисер Лазов и Албена Андреева са финансирали компании, които след това са придобили активи на банката.

Цветан Василев акцентира в писмото си, че прокуратурата не се занимава с този абсурден факт. Той декларира още, че неговата компания „ Бромак ” през юни 2014 година е нараснала капитала на банката със 180 млн. лев. През 2013 година също е станало същото.

Адвокатите на банкера желаеха делото да бъде прекъснато, тъй като в него има основни нарушавания. Едно от тях е нарушение на Параграф 6 на правата на индивида. Нарушено е правото на Цветан Василев да научи защо тъкмо е упрекнат, сподели бранителят.

Той посочи, че също така Цветан Василев е изискал да бъде разпитан, само че прокуратурата е отказала с претекста, че това ще попречи на разкриването на истината. Адвокат Симеонов означи, че индивидът, който е пуснал сигнал против Василев и до ден сегашен не е разпитан. Подчерта, че не се знае дали това лице въобще съществува. Делото продължава.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР