На днешното над 6-часово заседание Общо събрание на Българска федерация

...
На днешното над 6-часово заседание Общо събрание на Българска федерация
Коментари Харесай

БФВ прие рекорден проектобюджет за 2023-а за над 10 млн. лв.

На днешното над 6-часово съвещание Общо заседание на Българска федерация Волейбол (БФВ) се одобри рекорден проектобюджет за 2023-а година в границите на над 10 млн. лева Близо половината ще дойдат като финансиране от ММС, а към една четвърт е единствено таксата за семейството на Европейското състезание за мъже през есента.
 Любо Ганев: Надявам се да осъществим проектобюджета на БФВ, изцяло реален е Любо Ганев: Надявам се да осъществим проектобюджета на БФВ, изцяло реален е
" Проектобюджетът, който БФВ одобри е в размер на 10 403 456 лева Като за финансиране от Министерството на младежта и спорта за активност и семейства са планувани 4 708 456 лева, доходи от стопанска активност 3,3 млн. лева, доходи от регламентираната активност 2,35 млн. лева и несъмнено беше планувана и отплата по разпореждане на министерството за електрическа енергия към 40 хиляди лв.. Това е проектобюджетът. Надявам се да го осъществим, изцяло реален е. В този бюджет е и таксата, която трябваше да заплатим за Европейското състезание, която е 1,2 млн. евро, което е близо 2,4 млн. лева ", изясни президентът на БФВ Любо Ганев на конференцията след Общото заседание.
 Общото заседание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет Общото заседание на БФ Волейбол избра нов Управителен съвет
" Мога да кажа, че с този проектобюджет подсигуряваме безусловно всичко, което треньорските щабове на националните тимове имаха като условия. Ще съумеем да подсигурим безусловно всичко като условия за подготовка, времетраене, екипировка, контролни срещи, пътувания, лагери и така нататък ", сподели още Ганев.
 Александър Иванов: Всички сме тук, с цел да създадем нещо положително Александър Иванов: Всички сме тук, с цел да създадем нещо добро
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР