На днешно време има много интересни и , но преди

...
На днешно време има много интересни и , но преди
Коментари Харесай

Добре е да избягвате тези неша при ремонт

На днешно време има доста забавни и, само че преди да си купите нещо, добре е да поговорите с човек, който към този момент е употребявал даденото нещо, с цел да получите съответно мнение.

Колкото и красиви и съвременни да са някои неща за дома, не всички са изключително практични. Ето кои са нещата, които е добре да избягвате:

1. Кухненски шкафове без дръжки

Кухненските шкафове с тъй наречените " пуш механизъм " са доста съвременни и наподобяват доста добре, само че в случай че изберете такива шкафове, те непрекъснато ще бъдат покрити с отпечатъци и нечистотия, защото няма по какъв начин да не ги докосвате до момента в който готвите, а тогава ръцете са мръсни. Съответно ще би трябвало да почиствате кухнята всекидневно, с цел да поддържате шкафовете чисти.

2. Кухненски тил с неравна повърхнина

Когато готвим е неизбежно да има пръски. Ако кухненският тил е равен, можете елементарно да го избършете с забрадка, само че в случай че има някакви неравности, в тях ще се натрупва лой.

3. Полилеи с забавни форми

Изглеждат ужасно, само че се замислете по какъв начин ще ги почиствате от събралата се прахуляк. Тези полилеи са извънредно сложни за разчистване, тъй че по-добре изберете елементарен полилей, който можете просто да избършете с микрофибърна забрадка.

4. Дръжки за вратите с остри ръбове

Има най-различни дръжки за порти, само че в никакъв случай не избирайте такива с остри ръбове, защото са много рискови. Дрехите ви ще се закачват непрекъснато, а в случай че имате деца, може да се ударят в острите ръбове.

5. Ярки цветове в кухнята

Много хора избират кухненски шкафове в ярки цветове, само че това не е изключително добър вид. Вероятно доста бързо ще стартират да ви нервират. Можете да изберете нещо в ослепителен цвят, като акцент.

6. Горни кухненски шкафове с пневматични механизми

Никога не избирайте малки врати с пневматичен механизъм за горните шкафове, защото затварянето им ще бъде същинско предизвикателство, изключително в случай че сте по-ниски. Освен това може да не е допустимо да се отварят до дъно, в случай че са прекомерно покрай тавана.

7. Мивка от стъкло във форма на чаша

Тези умивалници наподобяват необикновено на фотоси. Но в действителния живот те са в действителност непрактични. На първо място, те не могат да задържат доста вода, тъй че постоянно би трябвало да внимавате водата не пръска или прелива.

Освен това след всяка приложимост най-вероятно ще има петна от вода по мивката, които ще бъдат мощно забележими.

8. Светлини от горната страна на кухненските шкафове

Тези светлини наподобяват добре, само че въобще не са функционални. Те осветяват главата ви, само че не и работната ви повърхнина. По-добре е да поставите осветяване тъкмо под шкафа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР