Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова се включи

...
Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова се включи
Коментари Харесай

Пловдив посрещна Митрофанова със Вставай, вставай, страна огромная

Посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова се включи в честванията в Пловдив за 79 година от успеха на хитлерофашистка Германия на 9 май, предаде Plovdiv24.bg.

Нейно превъзходителство запя военно-патриотичната ария от Втората международна война " Священная война ", която в родината й символизира отбраната на Отечеството от кафявата чума.

Отбелязването на годишнината се провежда от Почетното консулство на Руската федерация в Пловдив. Програмата стартира с панихида и полагане на венци и цветя на Руското гробище в Централния погребален парк. След това формалните лица се насочиха към върха на хълта Бунарджика за полагане на венци и цветя на паметника " Альоша ".

В подножието на каменния боец Н. Пр. Елеонора Митрофанова и почетният консул на федерацията в Пловдив Георги Гергов бяха посрещнати от военно-патриотични осъществявания на вокална групировка " Грамофон ".

Така " синият Пловдив " вместо да празнува Деня на Европа, на 9-ти май се трансформира в център на едно антиевропейско сборище. 

През последните години градът под тепетата се утвърждава като цитадела на путинофилията и упоритостите на Елеонора Митрофанова да господства в българската политика. Голяма заслуга за това имаше предходният кмет Здравко Димитров - Зико, само че очевидно и наследникът му ще продължи тази традиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР