На днешния ден, през 2014 г., си отиде великият Джоко

...
На днешния ден, през 2014 г., си отиде великият Джоко
Коментари Харесай

Джоко Росич: Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване

На днешния ден, през 2014 година, си отиде великият Джоко Росич. Актьорът, който е от разбъркан генезис (майка му е българка, татко - му сърбин), се е снимал в над 100 кино лентата - български, маджарски, сръбски. Освен с големия си гений обаче, Росич остава в сърцата на българите и с огромна си душа и любовта към хората и България. Почивай в мир!

Днес си спомняме за този огромен мъж с неговите истини за живота, които ще ви накарат да се замислите и да погледнете на света по различен метод:

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, в случай че няма една жена до него, която да му каже: "Браво, заплашителен си! "

"Мъж-жена. Това е първата и най-важна връзка. Тя ражда живот. Създава дом. "



"Жената би трябвало да бъде жена с всяко поемане и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на дамата е на всички места. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение. "

"Когато една жена спре да навестява мислите ти, значи си се излекувал. Има загуби, които не се лекуват. Не е истина, че душата е безсмъртна. Всичко умира, остава единствено направеното, съграденото. Другото - престанеш ли да го мислиш и преживяваш – умряло е. Но пък тъгата е най-красивото, най-градивното свойство на душата. "

"Вече не върша дивотии. Човек ги прави до тогава, до момента в който може да избяга. Аз към този момент не мога да тичам. "

„ Моето благосъстояние са хората към мен. Защото в случай че човек е самичък на света, няма по какъв начин да е благополучен. "

"На този свят няма мощ, която да спре майка, защитаваща децата си, и мъж, бранещ любовта си. "

"Когато някой ми каже: "А бе няма към този момент положителни хора... " Това е толкоз смешно, непоносимо, нихилистично. Страната се пука по шевовете от положителни хора. "

"Тези, които отидоха в чужбина, са слаби хора. Силните останаха тук. "

"Хората с най-тежките истории са с най-красивите усмивки. "


Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР