На депутатите няма да се изисква зелен сертификат, за да

...
На депутатите няма да се изисква зелен сертификат, за да
Коментари Харесай

Депутатите ще ходят на работа без зелен сертификат

На депутатите няма да се изисква зелен документ, с цел да вървят на работа в постройката на Народното събрание. Това беше решено по време на първия председателски съвет на 47-ото Народно заседание.

Парламентарните групи се разделиха по тематиката. От ГЕРБ бяха " за " това условие. " Ние всички сме имунизирани, всички имаме зелен документ. В този смисъл за нас не е проблем всяка заран да демонстрираме зеления си документ на влизане в постройката. Считаме, че когато разпоредбите важат за цялата страна според заповед на министъра, би трябвало да важат и за народните представители. Така е редно, сподели ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова, представена от БНР.

Очаквано от " Възраждане " се оповестиха " срещу ". Заместник-председателят на групата Петър Петров: " Вие знаете доста добре какво е нашето отношение напълно към зеления документ, а точно, че той е незаконен, антиконституционен и настояваме да не бъде въвеждан в постройката на Народното събрание, тъй като въпреки всичко Конституцията дава право на народния представител да извършва своите законодателни пълномощия, което не може да бъде ограничавано посредством ограничавания във вътрешния устав ".

Очаквайте подробноости!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР