На британците се казва да очакват наводнения в цялата страна

...
На британците се казва да очакват наводнения в цялата страна
Коментари Харесай

Предупрежденията за наводнения в Обединеното кралство са картографирани след рядкото предупреждение за дъжд от Met Office за „опасност за живота“

На британците се споделя да чакат наводнения в цялата страна от проливен дъжд след рядко предизвестие за „ заплаха за живота “ от кехлибар Метеорологичната работа.

В момента има 23 предизвестия за наводнения с опция за спиране на пътуването, съгласно Агенцията по околната среда. Проливен дъжд се чака през уикенда и до понеделник с облаци, които се придвижват от Атлантическия океан.

Агенцията по околна среда декларира: „ Очакват се продължаващи локални наводнения от реки през идващите пет дни в равнищата на Съмърсет и е допустимо по поречието на река Севърн до неделя, а също и по поречието на река Трент до на следващия ден (събота).

„ Местни наводнения от реки и повърхностни води също са вероятни, само че не се чакат в елементи от северозападна Англия в понеделник. Локални наводнения от подземни води са евентуални в западен Дорсет и вероятни в елементи от Йоркшир и по-широко в южна Англия през идващите пет дни. Земя, пътища и някои парцели може да се наводнят и може да има преустановяван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР