На борда на самолета на националния авиопревозвач на Румъния TAROM,

...
На борда на самолета на националния авиопревозвач на Румъния TAROM,
Коментари Харесай

Пътник наряза вените си с бръснарско ножче в самолет, зам.-генералният секретар на НАТО на борда

На борда на самолета на националния авиопревозвач на Румъния TAROM, в който пасажер се самонарани с бръснарско ножче, е и бил заместник-генералният секретар на НАТО Мирча Джеоана. Информацията беше доказана персонално  от номер две в Алианса и заместител на Столтенберг пред телевизионния канал Digi24. 

" Вчера вечерта на полета на TAROM Брюксел - Отопени, изпълняван със аероплан Боинг 737-700, се случи рисков случай. След политане от Брюксел румънски пасажер в икономична класа почнал да се кара със стюардесите, отправяйки разнообразни обиди и закани към тях. Кабинният екипаж и командирът на самолета действаха в строго сходство с националните и вътрешни процедури на компанията, само че проблемният пътник не спираше да бъде във очевидно неадекватно психическо положение. 

В тези условия той беше помолен да остане в самолета след кацане в Отопени, само че когато въпросният пасажер видя качването на борда на полицията и службата за сигурност на самолетната компания, той седна на седалка в бизнес класа и се наряза жестоко с помощта на бръснарско ножче, прикрито под езика, при инспекцията за сигурност при качване на борда на летището в Брюксел.  

Неговото самонараняване аргументи мощно " напръскване " на кръв в зоната на бизнес класата, до момента в който екипите за незабавна помощ съумеят да дойдат. Въпросният пътник не е попадал в категорията евентуално рискови, опасни или осъждани пасажери и така нататък, той не е ескортиран до самолета, считайки се за естествен пасажер като всички останали. Проверката за сигурност е осъществена от белгийската система за сигурност и се вършат следствия, с цел да се види по какъв начин този пасажер е съумял да премине с това острие. 

Той умишлено се е самонаранил, преди да бъде отведен в стаята за защита на болница, откъдето да се опита да избяга “, споделиха източници на TAROM пред Digi24.ro, а медията сподели и извънредни фрагменти от случая. 

TAROM обмисляла кацане на друго летище заради ескалацията на рецесията

Според самолетната компания, поради сигурността на пасажерите, командирът и екипажът са имали проект и кацането на други летища, близки до маршрута на полета, разнообразни от дестинацията.

" Тази алтернатива беше изоставена, защото имаше интервали на поведенческа непоклатимост и успокоение, демонстрирано от пасажера, след приемане на предизвестията. След кацането отношението на пасажера ескалира, в който миг екипажът изиска поддръжка както от екипа за сигурност на TAROM, по този начин и от Граничната полиция. С идването на представителите на полицията пасажерът е прибегнал до рисков жест на разпра, оттегляйки се в пътническата кабина на бизнес класа ", предава още TAROM. 

От компанията изясняват, че за отбрана на пасажерите е обезпечено те да бъдат свалени през задната врата на самолета и мястото на случая да бъде изолирано, с цел да се освободи място за медицинския екип, с цел да се окаже профилирана помощ на пасажер, който в този момент е признат в болница за възобновяване. Националната компания за въздушен превоз на Румъния TAROM SA оповестява, че обмисля започването на правосъдно дело против пасажера, с цел да обезсърчи сходни прояви, само че и да възвърне породените от него вреди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР