На базата на декларация или програма, след постигане на съгласие

...
На базата на декларация или програма, след постигане на съгласие
Коментари Харесай

Борисов с второ интервю за деня: Най-вероятно е правителство с третия мандат

На базата на декларация или стратегия, след реализиране на единодушие по политики, може да се направи кабинет с къс мандат, счита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Според него най-вероятно е държавно управление с третия мандат.

Борисов оцени високо срещите по политики в Народното събрание.

" Аз мисля, че умерено можем да желаеме от президента Радев да отвори тематиката за бюджета през служебното държавно управление и министерството на финансите в тази ситуация, само че преди този момент бюджетните комисии, обществената комисия, правната би трябвало да кажат с какви пари се разполага ", съобщи той.

Борисов е уверен, че партиите в Народното събрание могат да стигнат до 40 точки по другите тематики. Определи Народното събрание като работещ с огромни болшинства по тематиките за НАТО и Европейски Съюз, Северна Македония, даване на военна помощ за Украйна, самолетите Ф-16, еврозоната, 100% диверсификацията на газа и антикорупционната комисия.

" За първи, втори, трети мандат би трябвало да се благодари на президента Радев, че демонстрира мъдрост и доброжелателност да сформира държавно управление и въз основата на един подобен документ, сходна декларация или стратегия може да се направи държавно управление с къс мандат до лятото, до локалните избори или хикс месеци, да мине зимата, да има парламент по време на войната. И на кой на мандата ще стъпим - най-вероятно е някой трети мандат, само че към този момент с договорености по тъкмо тези политики пред вашите очи - избираме специалисти или кой каквото желае да прави в това държавно управление или въобще от комисиите в Народното събрание ", разяснява Борисов.

Българска национална телевизия: Трети мандат с министър председател Стефан Янев ли?

Бойко Борисов: " Всяка дума, казана повече, скапва магията на това да стигнем до общ резултат ".

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е засегнат от изявлението на служебния енергиен министър пред Народното събрание през вчерашния ден.

" Говори за закононарушения, вие разбирате ли, че в случай че това, което приказва той е тествано и е истина това значи, че водачите на тази партия, в случай че несъмнено не кажат, че Сашо Кеша е отговорен ще имат проблем. И той го споделя: " Кирил Петков е купувал природен газ с 30% по-скъпо и не е направил нищо, с цел да имаме устойчиви дълготрайни контракти. Всичко това има сформира на закононарушения. В момента се мешат във опциите да се сътвори ръководство, тъй като внезапно в случай че това е правилно, те ще останат без управление ", съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че сега гласуването с машини е 100%.

" Само, който желае, може да отиде с хартия да гласоподава. Кое машинно гласоподаване е прекъснато ", запита Борисов.

Българска национална телевизия: А невалидните бюлетини?

Бойко Борисов: " Невалидните бюлетини са невалидни ".

Българска национална телевизия: Ама 180 000 при смесена система и единствено 9000 при напълно машинен избор - това е тяхната опорна точка?

" Да, по тази причина ние оставяме 100% машинно гласоподаване ", съобщи Борисов.

Според него може да се окаже, че 99,9% гласоподават с машини.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР