На автосалона в Женева в началото на март дебют ще

...
На автосалона в Женева в началото на март дебют ще
Коментари Харесай

Skoda показа дизайна на третия си кросоувър

На автосалона в Женева при започване на март дебют ще направи компактният концепт на градски кросоувър Skoda Vision X с хибридно задвижване и " бистър " интериор.

Той ще бъде преобразуван в сериен градски SUV, който ще се нарежда в моделната гама на Skoda под модела Karoq. Моделът може да се дефинира като е чешка интерпретация на Volkswagen T-Cross.

Новият основен дизайнер Оливeр Стефани, сходно на своя предходник Йозеф Кабан, е въодушевен от бохемския кристал, само че вижда нещата по собствен метод.

Цветът на каросерията се назовава FlexGreen. Той контрастира с черния покрив Anthracite, който, апропо, е панорамен. Прототипът е оборудван с 20-инчови лети джанти.

 Снимка 337703
Източник:

На процедура в концепта няма физически бутони. Цялото ръководство е концентрирано върху централния сензорен екран. Атмосферата основава светлинни детайли от кристал.

Skoda Vision X е оборудван с хибриден мотор, чиито механически характерности още не са известни. Моторната линия на серийния кросоувър може да включва три- и четирицилиндрови бензинови и дизелови мотори с мощ от 95 до 150 конски сили.

 Снимка 337701
Източник:

Както се чака, серийната версия на Skoda Vision X ще се появи през първата половина на 2019 година. Предполага се, че в Европа цената на модела ще стартира от към 17-18 хиляди евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР