На АМ Тракия“ е кошмарно. Пороен дъжд се излива в

...
На АМ Тракия“ е кошмарно. Пороен дъжд се излива в
Коментари Харесай

На АМ „Тракия“ е ад! Десетки шофьори са в капан – бият спирачки, чакат в аварийната лента

На Автомагистрала „ Тракия “ е кошмарно. Пороен дъжд се излива в сектора сред Пазардvик и Пловдив, а чистачките едвам смогват да изчистят, оповестява „Флагман“, базирайки се на човек, който пътува от София към Бургас.

Много водачи са решили, че е по-безопасно да спрат в спешната лента и да изчакат дъждът да понижи.

„ И от двете страни спешната лента е цялостна със спрели коли, в това число спряхме и ние, тъй като видимостта е нулева. Малко преди отбивката за Пазарджик леко ръмеше, а след това стартира да вали като из ведро. Дано скоро да спре, че да успеем да тръгнем, другояче сме в клопката на дъжда “, написа той.

За през днешния ден е разгласен жълт код за дъжд и гръмотевици в 13 области в Западна България, измежду тях са точно Пловдив и Пазарджик. За през днешния ден няма заплаха неприятното време да доближи и Бургас, само че съгласно синоптици на следващия ден и по Черноморието се чакат превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. Ще духа слаб до сдържан северен вятър и температурите на всички места ще се намалят. Преобладаващите оптимални ще са сред 25°С и 30°С.

Краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии ще има на повече места в източната половина от страната, а в западната – вероятността за превалявания е дребна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР