На 9 февруари приключи визитата на нидерландското кралско семейство в

...
На 9 февруари приключи визитата на нидерландското кралско семейство в
Коментари Харесай

Катарина-Амалия - една тъжна принцеса

На 9 февруари завърши визитата на нидерландското кралско семейство в Карибския район. Крал Вилем-Александър дружно с кралица Максима и престолонаследничката Катарина-Амалия прекараха две седмици в Аруба, Кюрасао, Бонер, Синт Еустациус, Синт Маартен и Саба.
 Принцеса Катарина Амалия, напускането на студентското общежитие в Амстердам и заканите против нея
Заплахите, които получи нидерландската принцеса

Катарина Амалия към този момент се движи с защита

Вероятно този интервал е един от най-щастливите за 19-годишната принцеса, която рядко излиза от вкъщи си в последната половин година. А повода за това са анонимните закани, които бяха отправени против нея преди няколко месеца.

" Ще бъда откровена - доста ми е мъчно. Но се надявам това скоро да се промени ", споделя Амалия пред нидерландската преса след прибирането си от Карибите. Присъствието на засилена защита към нея и родителите й беше видяно по време на визитата им на островите, прецизират от Hello.
 Катарина-Амалия с майка си и татко си в Аруба

Катарина-Амалия с майка си и татко си в Аруба

След завръщането на фамилията в родината си, министърът на правораздаването и сигурността Дилан Йезилгош-Зегериус съобщи пред пресата, че са взети " сложни " ограничения за сигурността на престолонаследничката и че доста от тях са " невидими " за окото на елементарния човек.

Съвсем естествено е министърът да не прецизира тъкмо по какви способи е защитавана принцеса Катарина-Амалия. Задачата за обезпечаването на сигурността на кралското семейство в Нидерландия е поверена точно на Министерството на правораздаването и сигурността, пишат Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР