На 9 август около 12:07 часа е постъпил сигнал за

...
На 9 август около 12:07 часа е постъпил сигнал за
Коментари Харесай

ТИР се преобърна на кръстовището край Бяла вчера

На 9 август към 12:07 часа е постъпил сигнал за зародил пътен случай в региона на кръгово кръстовище край гр. Бяла, на основен път I-5 / км.51.930, в посока на придвижване към гр. Велико Търново.

Изпратените на място чиновници от районно управление (на МВР) - Бяла са открили, че в изискванията на суха пътна настилка и добра видимост, товарен автомобил с марка „ Даф “ с прикачено полуремарке, ръководен от украински жител на 45 година, при придвижване с несъобразена скоросте напуснал пътя вдясно по посока на придвижването си и се преобърнал на платното в кръговото кръстовище.

Водачът на транспортното средство е прегледан на място от екип на ФЦСМП-Бяла и е освободен. Той е пробван от служителите на реда за алкохол с техническо средство, като уредът е отчел негативен резултат.

Екип от РСПБЗН - Бяла е изпратен за подпомагане в региона. Тирът е бил претрупан с празни палети. При случая е имало приключване на дизелово гориво и чиновниците са останали на местопроизшествието до претоварване на тира.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР