На 8 септември, в гр. Русе, към One Love Tour

...
На 8 септември, в гр. Русе, към One Love Tour
Коментари Харесай

Владо Николов се връща във „Фермата“. Той е звездата на „Арената за дуели“ на One Love Tour в Русе

На 8 септември, в гр. Русе, към One Love Tour ще се причисли Владо Николов. Най-емблематичният участник от Фермата, ще можете да видите в особено построената за фестивала " Арена на дуелите ".

Почитателите на най-българския ефирен формат Фермата, който започва на 7 септември по БТВ, ще видят от близо, особено построената за турнето „ Арена на дуелите “. На нея, те ще мога да премерят сили по сред си и да изживеят страстта от риалити предаването. Организацията на игрите е дело на Димитър Господинов, участник в първия сезон, а негови помощници ще бъдат: Горан, Юлето и Бай Георги. Те са подготвили следните надпревари:

- Алманах

- Кобилица и менци

- Стрелба с прашки

- Цепене на дърва

- Рязане на греди

- Забиване на пирони

- Ходене на кукили

- Дърпане с въже

- Познай ограниченията

- Държане на кофи на равнището на рамената

За първи път, от старта на фестивала, участниците ще се състезават с въпроси от Алманаха. Предстои една същинска „ Арена на дуелите “, оптимално близка до телевизионната.

One Love Tour продължава да изненадва гостите си на фестивала. Тази година, вземат участие реализатори на разнообразни стилове музика от България и Македония. Специален посетител на вечерния концерт в гр. Русе, на 8 септември, ще бъде легендата на македонската музика, виртуозният китарист Влатко Стефановски.

Гостите на вечерния концерт от фестивала, ще се насладят на осъществяванията на музиканти от двете страни: ЪПСУРТ, ОРАТНИЦА, СЛАТКАРИСТИКА, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ, ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ.

Програмата на фестивала е целодневна и стартира в 10:00 часа със театър за най-малките, показан от Държавен куклен спектакъл – Сливен. По време на One Love Tour, всички ще имат опция да посетят и „ Алея на занаятите “. На нея, те ще си напомнят живата ни история, позабравените обичай и обичаи. В гр. Русе, своите занаяти и творби ще покажат:
Татяна Стоянова Колева -  майстор художествена обработка на кукли Десислава Иванова Тихолова -  майстор произведения от  мъниста Йордан Петров Йорданов -   занаятчия художествена обработка на дърво Мирослав Петров Маринов- дърворезба 5 .     Кремена Вескова Димитрова-калоферска дантела Маргарита Бонева Иванова- дантела

One Love Tour е целодневен фестивал, със занимания за всички генерации, разнообразни стилове музика, с безвъзмезден вход и чака всички искащи да се допрян до музиката и душата на България и Македония, на 8 септември в гр. Русе, площад „ Свобода “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР