На 77-годишна възраст почина Николай Борцов, депутат от Държавната дума

...
На 77-годишна възраст почина Николай Борцов, депутат от Държавната дума
Коментари Харесай

Почина един от най-богатите руски депутати

На 77-годишна възраст умря Николай Борцов, народен представител от Държавната дума и почетен жител на Лебедянския регион в Липецка област с близо 600 милиона $ персонално благосъстояние. Ръководителят на региона Игор Артамонов заяви за това в своя канал в телеграм.

" На 77-годишна възраст умря Николай Борцов, народен представител от Държавната дума и почетен жител на Лебедянския регион. Николай Иванович направи доста за развиването на родния си регион и на района като цяло. Детски площадки и публични градини, съоръжение за лечебни заведения и поликлиники, поддръжка за надарени деца и многодетни фамилии, голяма помощ за църкви и манастири - това не е цялостен лист на това, което Николай Иванович е направил за своите съграждани " - написа Артамонов.

Николай Иванович Борцов става народен представител в Държавната дума на 19 септември 2021 година Бил е член на Комитета на Държавната дума по въпросите на националностите и има академична купа " почетен професор " в Държавния университет по земеделие, написа ТАСС, представена от " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР