На 7 януари в 01:09ч ще има Пълнолуние, което се

...
На 7 януари в 01:09ч ще има Пълнолуние, което се
Коментари Харесай

На 7 януари ни очаква пълнолуние, ето защо луната се нарича „вълча“

На 7 януари в 01:09ч ще има Пълнолуние, което се случва в символ Рак. Това пълнолуние се назовава Вълча Луна (пълнолуние на Вълка). Вълчата Луна дължи името си на вълците, които вият през зимните нощи, с цел да поддържат връзка с други животни от техния тип и да защитят дома си.

От астрологична позиция лунните етапи стартират с новолуние (символизира началото на нов цикъл) и кулминират с пълнолуние, което символизира момента, в който се жънат семената на нашите дейности.
В дните на пълнолунието ставаме по-уязвими и ни е по-трудно да поддържаме връзка с другите. Неразбирателствата или напрежението във взаимоотношенията (любовни, професионални, другарски или семейни) може да са на дневен ред.

 пълнолуние

И защото Пълнолунието този месец се случва в интуитивния, прочувствен и насочен към фамилията знак Рак, ще бъде добре да се настроите към интуицията си, да се концентрирайте върху прочувствените си потребности.
Пълнолунието във водния знак Рак, с прочувствената си сила ще насърчи всички знаци на зодиака да се вслушват в най-съкровените си стремежи. Ще ви накара да се изправите пред възприятията, които сте избягвали, тъй че може да се почувствате носталгични или депресирани, само че утешителното е, че ще ги освободи.
Пълнолунието е на 16 градуса в символ Рак, образувайки секстил с Уран, планетата на протеста и наелектризиращата смяна. Уран може да докара до неочаквани промени, което може да бъде малко изнервящо. Връзката на Луната с Уран обаче може да се трансформира в миг на прояснение, при който да видите обстановка, която ви вълнува по нов и просветляващ метод и може даже да ви въодушеви да методите към нея от друга посока и новаторско. 

Почистете своето пространство: Пълнолунието е оптималното време за разчистване на тялото и мозъка, тъй като тази фаза носи натоварен заряд от светла и тъмна сила. Ако почистите пространството си, вие ще помогнете на тялото си да освободи цялата сила, която всмуква през този интервал. Солна вана или запалване на тамян ще ви оказват помощ за тази цел. Ако нямате вана, разтворете морска сол или каквато имате в кофа с вода и се поливайте с нея. Лунната светлина е идеална за филтриране и енергийно зареждане на вашите кристали.

 пълнолуние

Освободете непотребната сила, като танцувате: Ако се чувствате потиснати, няма по-добър метод да освободите цялата тази насъбрана сила от танца.
Освободете се от всяка негативност. Представете си какви желаете да бъдете в близко бъдеще. В стая, в която прониква лунна светлина, седнете да медитирате и визуализирайте по какъв начин желаете да се видите след 5 месеца. Трябва да си кажете какви са вашите проекти, стремежи, като оставите зад тила си всичките си мисли за неизбежност, горест, болежка. Осъзнайте, че Луната ще бъде там и ще свети още веднъж след 5 месеца, тъкмо както и вие.
Препоръчва се да вършиме медитации. Астрологично се счита, че Луната ни разрешава да се свържем с най-интуитивните и несъзнателни елементи от себе си. Отпуснете тялото и мозъка: Това е идеалното време да седнете и да разберете какво се пробва да ви каже Вселената.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР