На 7 октомври 2023г, спортна зала Арена Бургас“ ще бъде

...
На 7 октомври 2023г, спортна зала Арена Бургас“ ще бъде
Коментари Харесай

Бургас е домакин на най-голямата кикбокс организация в света GLORY

На 7 октомври 2023г, спортна зала „ Арена Бургас “ ще бъде хазаин на 89-та по ред Гала вечер от най-голямапрофесионалнаорганизацияпо К1в света GLORY. Събитието е след GLORY 87 в Ротердамна 19 август и GLORY 88 в Париж на 9 септември.

GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите, а Бургас е първия град в страната, който ще бъде хазаин в историята на елитната бойна верига. Официален сътрудник на събитието е Община Бургас.

Домакин на проявата е най-голямото, най-ново и съвременно оборудване в България – зала “Арена Бургас ”. Капацитетът на внушителната база е за 6 000 седящи места, като с преносими трибуни има опция за още 2 хиляди. В взаимозависимост от събитието теренът със столове побира към 9 хиляди седящи и почти 15 хиляди правостоящи. Модерният комплекс има с изключение на съществена зала, други три спомагателни огромни зали, триетажен паркинг, съблекални, ВИП ерия, ВИП вход, медиа иPRESSзала, входно помещение за спортни и търговски цели.

В дните 6 октомври – публично изтегляне и 7-октомври – Гала вечер,GLORY ще бъде предавано пряков действително време в над 80 страни от целия свят. Зрителите в зала „ Арена Бургас “ ще могат да видят българската звезда Стоян Копривленски – Снайпера и доста от звездите на GLORY онлайн.

От 2017-та година Копривленски, чийто роден град е Бургас, е част от елитното семейство наGLORY. Българинът е международен и 4 пъти европейски първенец по муай тай, както и заслужил занаятчия на спорта.

На кръга на GLORY 89 ще се качат още атрактивни български кикбоксьори като носителят на шампионски пояси в няколко бойни организации Драгомир Петров, участникът в ENFUSION Теодор Христов, двукратният международен и европейски първенец Александър Петров и един от най-колоритните български файтъри, европейски първенец, първенец по муай тайGP, с опит в ММА и професионален бокс Дани Илиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР