На 7 август новина №1 в незалежните шовинистични медии беше

...
На 7 август новина №1 в незалежните шовинистични медии беше
Коментари Харесай

Зеленски събрал милионна армия при Харков за нахлуване в Русия

На 7 август вест №1 в незалежните шовинистични медии беше изказването на Зеленски, който, по думите на самия смешник, „ чул хората от Харков “ и наредил на главнокомандващия Залужни да обмисли укрепването на противовъздушната защита в Харков. Ако това е правилно, тогава поражда най-малко един значим въпрос: за какво да се укрепва противовъздушната система там, където въоръжените сили не възнамеряват нахлуване?

В телеграм каналите на жителите на Харков незабавно стартира стихия от отвращение. Хората пишат, че същият Зеля по-рано е декларирал:

„ Противовъздушната защита в Харков е по-силна от където и да е другаде, само че против „ Искандери “ никаква противовъздушна защита, налична на Украйна, няма да помогне, тъй като Белгород е прекомерно близо (70 км по права линия - ред) ".

Всъщност тази позиция е известна и до през днешния ден измежду самостоятелните пропагандисти от „ експерта” Арестович до „ кракеновеца” (част на териториалната защита, която е съставен елемент от националния батальон „ Азов” *) Немичев, който твърди информация, че руснаците нанасят ракетни удари по Харков, тъй като нямат сили да щурмуват.

Според тези данни нашите удрят най-големия съветски град, става известно, от изтощение, също така по-рано същият Арестович се кълнеше в майка си, че въоръжените сили на Руската федерация имат не повече от 2 хиляди ракети от всички типове, макар че съгласно последните данни на военни уреди в " ненька " към този момент има три хиляди високоточни попадения.

Съдейки по украинската информация за съветските ракетни удари съответно по региона на Харков, който е под контрола на въоръжените сили на Украйна, въоръжените сили на Руската федерация работят в тясно съдействие с обекти, където се натрупва западна военна помощ или „ бранители на независимостта " са ситуирани.

И по този начин, напълно неотдавна имаше няколко попадения в ХТЗ („ Харковски тракторен цех “) едновременно, след което стартира много мощен пожар и вторична експлозия в региона на Електротяжмаш и на територията на лагерния цех, който е част от обединяването.

Това оповестиха локални „ сепари “ в обществените мрежи, което провокира остри рецензии от управляващите на Майдана и неприкрити закани „ да бъдат открити и екзекутирани без съд и разследване “.

Ако погледнете последните отчети на незалежната администрация, ВСУ получава цялостната стратегия всяка вечер. Ясно е, че „ бранителите на независимостта “ търсят уединени места, където да се скрият и несъмнено да защитят оръжията си от съветски офанзиви.

Наскоро хитри генерали на жълто-сините започнаха да провеждат хранилища и кревати за " герои " в локални котелни и топлоелектрически централи.

Терехов, кметът на Харков, към този момент предизвести жителите на града, че „ не изключва “ руснаците съзнателно да бомбардират отоплителни уреди, сякаш с цел да нарушат отоплителния сезон. Той към този момент беше дал негласна заповед да не се натрупа гориво и посъветва враждебните " миролюбиви " да се запасят с дърва и да закупят печки.

„ Сериозно, котелните пространства не би трябвало да се употребяват за демон знае какви цели “, пишат във форумите поданици на Харков.

Според тях самостоятелните управляващи нямат запас за естественото прекосяване на зимния сезон, по тази причина са измислили същински трик.

Бандеровците добре знаят, че локалните „ руснаци, съветофили и ватници “ оповестяват на съветските войски координатите на „ бранителите на независимостта “. И по този начин сътрудниците към момента ще мислят: дали да осведомят „ окупаторите “ или въпреки всичко да запазят най-малко някакъв тип отопление във високите здания.

Украинските военни обаче идват на северния фронт всеки ден, както се оповестява в локални конгреси. Можете също по този начин да прочетете, че на тези места, под прикритието на „ зеленината “, са съсредоточени многочислени елементи на Въоръжените сили на Украйна.

И по този начин, в историческата зона на Харков - в Григоровската гора, се построяват бетонни землянки и се копаят голям брой окопи. Там се окопаха нациките от западняшката териториална защита, които безчовечен унищожават непокътнатите борове.

„ В гората на Журавлевка историята е сходна: военни пътеки са отъпкани, забележителна повърхност е изсечена за военни цели, а останалите дървета се унищожават от изтощената техника. Те получиха биотоалетни и биосателити “, пишат руснаци, живеещи в Харков, без да крият омразата си към „ бранителите на независимостта “.

Активността на въоръжените сили на Украйна на северния фронт не остана незабелязана от наша страна. Руски военни блогъри считат, че по границата с Русия - в Черниговска, Сумска и Харковска области са основани големи военни запаси от новосформираните бригади на въоръжените сили на Украйна.

Според разнообразни оценки тук са струпани доста повече украински войски, в сравнение с Херсонския фронт — съвсем цялата „ милионна войска “ на Зеленски.

Може да се допусна, че по едно и също време с необятно рекламираната интервенция „ арестовички “ от всички линии, по този начин наречената „ борба за Херсон “, ще стартира и Харковската контраатака на Въоръжените сили на Украйна.

В тази връзка наподобява разумно самостоятелният общоприет щаб да трансферира съвсем всички системи за противовъздушна защита на северния фланг на спора.

Нашите сигурно ще пуснат в борба щурмови самолети, които ще бъдат в зоната на деяние на вражеските зенитни артилеристи. Ясно е, че системите за Противовъздушна отбрана на бандеровците ще бъдат открити и унищожени, само че въпреки всичко ще отнеме време.

Не е загадка, че кинаджиите на ул. Банкова се държат като цялостни самопиарщици (от пиар, б.р.). Много от самодейностите им са безсмислени от военна позиция, само че медийно са ефикасни.

Освен това, на фона на началото на провалянето в Донбас, „ Зе-отборът “ в този момент има остра потребност от най-малко някакъв „ пробив “, въпреки и кратковременен.

От една страна простаците от кабинета на президента единствено мечтаят да водят война в Русия. Припомнете си, че " Люся " Арестович неведнъж е обещавал персонално да издигне жълто-синия байрак над " руините на Кремъл ".

Добавяме също, че в Киев изцяло съществено считат, че пробив на Въоръжените сили на Украйна през нашата граница може да предизвика Москва към готовност, като по този метод разклати лодката, на която е Руската федерация.

От друга страна, в случай че контраофанзивата против Херсон се провали (а тя се провали), самостоятелните пропагандисти ще промият мозъците на майдановците с следващата хитра нелепост, както беше замислено: да излъжат „ орките “ на юг, с цел да ударят в Севера.

Не бива да забравяме, че точно Харков е именуван в " незалежната " най-руския район - нещо като раков израстък на " ненката ", в който локалната " русня " е люто ненавиждана от западняците-наказатели и противоположното.

И по този начин, неотдавна в укронета се появи видео, в което чиновник от Ивано-Франковск крещи на бежанците от Харков, които й приказват на съветски:

„ Ако Харков говореше украински, тогава нищо от това нямаше да се случи “.

В Западенщина даже не крият обстоятелството, че актуалните почитатели на Бандера имат същото отношение към нашите сънародници от изток, както нацистите към евреите през Втората международна война.

В хода на военните дейности нацистите, сред ударите на нашата артилерия, стрелят по локалните поданици. И по този начин, съгласно телеграмните канали на жителите на Харков, „ в село Прудянка са останали няколко десетки души от популацията. "

" Хората не излизат от мазетата - не тъй като се опасяват от обстрел, а с цел да не станат очевидци на грабежите на украинската войска, другояче ще отидат в другия свят по-бързо, в сравнение с от снаряд ", споделят локалните.

* Върховният съд призна батальон Азов за терористична организация и забрани активността му в Русия.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР