На 62-годишна възраст почина кънтри звездата Тоби Кийт. Певецът загуби

...
На 62-годишна възраст почина кънтри звездата Тоби Кийт. Певецът загуби
Коментари Харесай

Звезда на кънтри музиката загуби битката с рака

На 62-годишна възраст умря кънтри звездата Тоби Кийт. Певецът загуби борбата с рака.

„ Тоби Кийт умря нощес на 5 февруари, заобиколен от фамилията си. Той се бори с достолепие и кураж. Моля уважете персоналното пространство на фамилията в подобен миг “, се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на артиста.

Снимка: Getty Images

Това се случва две години, откакто той показа, че е диагностициран с рак на стомаха малко преди да бъде приет за „ Кънтри икона “ на премиите People’s Choice Country.

„ Има и положителни дни, има и такива, в които си долу. Други, в които си горе, знаете. Винаги е от 0 до 60 и назад, от 60 до 0, само че през днешния ден се усещам добре! “, сподели той по време на премиите.

Кийт продължава да записва и твори, до момента в който води битката с подлата болест. През кариерата си той изнася стотици концерти за американски военнослужещи в страни като Афганистан и Ирак, както и на събития за президентите Доналд Тръмп, Барак Обама и Джордж У. Буш.

Певицата реализира всичко в музиката, само че остана без правоприемник

Тоби Кийт става любим на военната общественост от излизането на песента Courtesy of the Red, White and Blue през 2002 година Патриотична ария някои дефинират за спорна, само че тя също се трансформира в химн за американските войски, които се разполагат в Близкия изток.

Самоопределящ се като демократ трето потомство, Кийт сподели за Си Ен Ен през 2010 година, че поддръжката му на военнослужещите няма нищо общо с политическите му убеждения: „ Няма нито едно политическо нещо в поддръжката на войските. “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР