На 61-годишна възраст внезапно почина Радосвет Радев, председател на Българската

...
На 61-годишна възраст внезапно почина Радосвет Радев, председател на Българската
Коментари Харесай

Внезапно почина Радосвет Радев

На 61-годишна възраст ненадейно умря Радосвет Радев, ръководител на Българската стопанска камара, както и притежател и изпълнителен шеф на Дарик радио. Това оповестиха от пресцентъра на БСК.

„ Г-н Радев пое ръководството на БСК през 2018 година, след кончината на дългогодишния ни ръководител Божидар Данев. В това извънредно мъчно за нас време той пое риска и уговорката да изведе Камарата от нелеката обстановка. Нещо повече, беше окуражен да я направи съвременна, водеща бизнес организация. И работеше неуморно за това. Наложи му се да навлезе рисково бързо в работата и го направи. Направи доста взаимни отстъпки с персоналното си време и задължения, в името на организацията.

За тези три години господин Радев се трансформира не просто в наш началник, само че на първо място беше наш другар - човек, на който можеш да се довериш, с който можеш да споделиш хрумвания, от който можеш да получиш поддръжка и схващане.

За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е ярък, както ние ще пазим ярък загатна за него!

Изказваме откровени съболезнования на фамилията и околните му! ", написа в траурната новина на организацията. Причината за гибелта на Радев не се оповестява. 

Екипът на „ Мениджър Нюз “ изрича съболезнования на околните и фамилията на господин Радосвет Радев!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР