На 6 май се провеждат избори в Шотландия и в

...
На 6 май се провеждат избори в Шотландия и в
Коментари Харесай

Български зет ще става кмет на Лондон

На 6 май се организират избори в Шотландия и в Уелс. В Англия има избори за локални препоръки и кметове. Несъмнено максимален интерес обаче провокират изборите за кмет на Лондон. Има много недоволни от настоящия градоначалник Садик Хан, който е от Лейбъристката партия, въпреки и изследванията на публичното мнение да сочат, че той е любимец за втори мандат.

Интересното обаче тази година е, че има доста колоритни, даже екстравагантни претенденти. Има даже български шурей. Това е Брайън Роуз, роден в Америка, женен за българката Мариана. Като собственик на You Tube канал води много ексцентрична онлайн акция, разкри БНР.

„ Причината, заради която взех решение да се кандидатирам за идващ кмет на Лондон е, тъй като обичам този град. Живея тук 21 години, това е моят дом, този град ми дава всичко - семейство, бизнес, цел в живота.

Основната причина да аплайвам за кмет е, че не мога да заставам настрани и да следя по какъв начин сегашните политици водят към дъното града, който обичам. Аз имам бизнес от 30 години и в никакъв случай не съм желал да се занимавам с политика, само че в този момент иска ми се наложи, тъй като желая смяна. Искам да направя Лондон по-добър, тъй като ще пребивавам остатъка от живота си тук, моите деца ще израснат тук и ще бъда заровен тук.

Причините ми се разграничават от тези на останалите претенденти. Те се стремят към поста, тъй като вършат кариера в политиката, принадлежат към политически партии. Аз съм самостоятелен претендент с самостоятелен глас, който самичък финансира акцията си да направи този град едно по-добро място. Имам страхотна политика, невероятни хрумвания и не мога да бъда разчувствуван повече от мисълта да трансформира Лондон за положително “.

Първите 10 години от общо 20-годишния престой в Лондон Брайън работи като банкер в лондонското сити. Последните 10 се занимава с медии. В You Tube е от съвсем 10 години.

Мариана и Брайън се срещат преди към 13 години. „ Брайън пристигна в магазина, в който работех - „ Долче и Габана “ на Бонд Стрийт - и... беше обич от пръв взор. Отне му шест месеца да ме попита да излезем дружно и от този момент сме все дружно...

В акцията го подкрепям по всевъзможен метод. И Брайън постоянно споделя, че аз съм в основата на всичко, което се случва. Ако у дома децата не са добре или каквото и да било друго, аз чувствам, че съм тази, която държа всички дружно. Моята поддръжка, моите думи, вечерните диалози, които водим преди да заспим, му дават мощ и ентусиазъм да прави това, което прави... Ние и двамата сме емигранти и си устроихме живота в този град.

Много добре знаем какво е да аплайваш за Национален застрахователен номер и издаването му да бъде забавено или пък да аплайваш за паспорт. Минали сме през всички неща, през които минават емигрантите “, описа Мариана за стратегия „ Хоризонт “.

Общо претендентите за кмет на Лондон са 20. Освен Брайън Роус, който има канала London Real YouTubе, има и двама същински ютюбъри - Нико Омилана с към 3,5 милиона почитатели, и Макс Фош с близо половин милион почитатели.

Към екзотичните претенденти можем да присъединил още сатирикът, прочут под името граф Бинфейс, последователят на тайни теории и брат на някогашния водач на лейбъристите Джеръми Корбин - Пиърс Корбин, и не на последно място артистът Лорънс Фокс, който намерено прикани хората да не съблюдават локдауните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР