На 50-годишна възраст доктор Ангел Енчев изглежда като на 35,

...
На 50-годишна възраст доктор Ангел Енчев изглежда като на 35,
Коментари Харесай

На 50 като на 35: Доктор Енчев 3 пъти лягал под ножа, вталил се с липосукция, рязал си и носа

На 50-годишна възраст лекар Ангел Енчев наподобява като на 35, само че това не се дължи на естествени дадености, нито на здравословен метод на живот или положителни гени. Причината е в пластичните интервенции и корекциите, които си е правил. Преди дни той призна в народен ефир, че три пъти е лягал под ножа.

Пластичният хирург на звездите май ще се окаже не по-малко суетлив от своите клиенти. Доктор Енчев даже може да служи като реклама на своя поминък, тъй като не се тормози да се възползва от опциите за разкрасяване, които той предлага. Според гуруто на симетрията е напълно обикновено мъжете да се разкрасяват с помощна на скалпел и инжекции със същата активност, с която го вършат и представителките на по-нежната половина от човечеството. Самият той не един път е инжектирал в лицето си ботокс и хиалурон. Именно по тази причина на 50 години кожата му наподобява гладка и опъната като на тъпан.

В същото време се е вталявал в помощна на липосукция. В изявление пред Николаос Цитиридис някогашният мъж на Теди Велинова без терзания заяви, че е изсмукал мазнините на корема си, както и двойната си брадичка. Освен това бил лягал под ножа, с цел да поправя и носа си. Дали това са единствените пластични интервенции, които си е правил? Поне към този момент той не оповестява за други, само че когато човек се вгледа, може елементарно да забележи, че е оправял и зъбите си.  

Известно е, че лекар Енчев има проблеми с поддържането на своята фигура. Той има естествена податливост към напълняване, която проличава при съпоставяне с неговия брат близнак – Невен Енчев. Последният е много бухнал, само че очевидно не се тревожи от своите килограми и с горделивост ги разхожда на всички места. За разлика от него Ангел явно желае да наподобява като манекен. Вероятно пръст в тази негова суетност има и някогашната му половинка Теди Велинова, която бе трансформирала персонален стилист на хирурга по време на връзката им и му избираше допустимо най-ексцентричните тоалети, стоящи добре само на идеални фигури.

Според слуховете, някогашната манекенка постоянно се подигравала на мъжа си за наднорменото тегло. Той се подлагал на доста диети, само че отслабвал за малко, а по-късно се прибирал на старите си килограми, добавяйки още няколко от горната страна. Енчев работел прекалено много и храната била една от дребното му способи да разпусне сред интервенциите, които по през целия ден прави. Затова казусът с килограмите при него е извънредно сложен за разрешаване без помощна на пластичната хирургия. Дори се приказва, че надали си е правил единствено две липосукции. Нищо чудно да са били и повече, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР