На 5 юли от 19:30 часа в зала 2 на

...
На 5 юли от 19:30 часа в зала 2 на
Коментари Харесай

„Жената е странно животно“ идва на варненска сцена

На 5 юли от 19:30 часа в зала 2 на ФКЦ публиката във Варна ще има късмет да се срещне с чудесната пиеса на Здрава Каменова „ Жената е необичайно животно “ в осъществяването на Яна Огнянова. Спектакълът се играе с огромен триумф няколко сезона в Нов спектакъл на НДК.

Накратко е разказана неуместно смешната, само че и с леко горчив усет история на една безработна актриса, която с незагиващ възторг си търси работа, само че и мъж.

Всяка заран се буди с решението точно през днешния ден да е нейното ново начало, като влиза в ролята на нова жена, само че в края на изморителния ден оприличава себе си като друг тип животно. Ще прекарате една неуместно смешна седмица с нея и лудите й приятелки. Дали ще откри това, което търси някъде сред дългите опашки за следващия кастинг, разходките в голяма рекламна картонена кутия, или следващото предаване, в което е част от платената аудитория? Ще Ви оставим да разберете сами. Но едно е несъмнено – тя ще Ви разсмее до сълзи и ще Ви накара да я обикнете. Едно незабравимо lady show с китара и безумно огнена актриса, която няма да забравите – Яна Огнянова. Времето за феновете минава незабелязано с лекия, комичен текст, само че най-после оставя и трайното усещане за същински прекарване, каквото би трябвало да оставя същинския спектакъл.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР