На 5 април Binance Australia Derivatives, оперираща под името Oztures

...
На 5 април Binance Australia Derivatives, оперираща под името Oztures
Коментари Харесай

Binance напуска пазара на деривати в Австралия на фона на регулаторни опасения

На 5 април Binance Australia Derivatives, оперираща под името Oztures Trading Pty Ltd, изиска от Австралийската комисия по скъпи бумаги и вложения (ASIC) да анулира лиценза ѝ за деривати.

Според прессъобщение , оповестено на 6 април, ASIC е удовлетворила настояването и Binance би трябвало да закрие всички свои потребителски позиции до 21 април.

ASIC също по този начин разясни, че отнемането на лиценза няма да повлияе на условието Binance да остане член на Австралийския орган за финансови тъжби до 8 април 2024 година

Регулаторният орган преглеждаше активността на Binance в региона на финансовите услуги в Австралия, фокусирайки се върху класификацията на клиентите на дребно и на едро, и отбраната на потребителите.


 


Преди това през февруари Binance затвори позициите с деривати на австралийските си консуматори, потвърждавайки, че съблюдава локалните закони.

Борсата е подложена на инспекция и в Съединени американски щати след подадена против нея тъжба от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) за хипотетични регулаторни нарушавания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР