На 4 април бе официалната премиера на видеото към актуалната

...
На 4 април бе официалната премиера на видеото към актуалната
Коментари Харесай

Марина Тошич плаща бакшиш за изгубена любов

На 4 април бе формалната премиера на видеото към настоящата ария на Марина Тошич " Bakšiš " в нейния You Tube канал. Музиката и текстът са дело на топ-звездата на сръбската рап и хип-хоп сцена Павле Бошкович, прочут като " Gazda Paja ". Аранжиментът е поверен на Марко Глухакович.

 

По видеото Марина работи още веднъж с Иван Димитров – Торекс. То пресъздава празнична атмосфера, в която другарска компания се забавлява и споделя история за обич и изменничество. В клипа Марина и нейния екранен обичан се вихрят в буен танц, хореографията, за който е създадена от Кристиан Боснов. Във видеото присъединяване взимат политикът, артист, водещ и претендент за президент Георги Георгиев – Готи, набиращият известност модел Мирослав Първанов, екзотичната танцьорка Пандора, Ясен Попов, Милена Петкова, Марина Байчева и Марина Пейчева. " Тази ария е доста специфична за мен. В нея показвам страстите си.

 

Забелязвам, по време на живите ми участия, че публиката ги възприема доста добре, тъй като хората реагират на страстта в дадена ария. " – споделя надарената певица, връщайки се към креативния развой и работата по " Bakšiš ". Видеото към този момент е в You Tube канала на Марина Тошич: https://www.youtube.com/watch?v=3CNVEZDc_TE
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР