На 31 юли се навършват точно три години от изчезването

...
На 31 юли се навършват точно три години от изчезването
Коментари Харесай

3 години без следа: Защо е спряно разследването за изчезването на Янек Миланов от Дупница?

На 31 юли се навършват тъкмо три години от изгубването на Янек Миланов от Дупница. 43-годишният мъж изчезна след среща с Васил Капланов - Каплата , който е някогашен гард на братя Галеви . Въпреки голям брой следи и очевидци по думите на брата на Янек - Марио Миланов, следствието е прекъснато.

Близките на изчезналия към момента не знаят какво се е случило с него

„ Разследването от дълго време е спряно от момента, в който стигна до Национална следствена служба. Това беше през май 2021 година Оттогава съвсем нищо не се случва. Бяха открити ужасно доста очевидци, следи, информация и все пак следствието е спряно. Не единствено, че има запис и очевидци, това е ликвидиране, което е подготвяно повече от година “, сподели Марио Миланов. 

Братът на изчезналия мъж призна, че полицията работи интензивно, само че и че е имало доста пропуски при започване на издирването

По думите му индивидът, който вижда за последно брат му и знае какво се е случило с него е  Васил Капланов – Каплата .

„ Васил Капланов два пъти попада в ареста – за муниции и за опасност за ликвидиране към Димитър Недев. Капланов е на независимост сега и продължава да безчинства, тормози фамилията на Недев. На Капланов е известна самоличността на скришен очевидец по следствието, който също е унизен от него “, описа Марио Миланов, брат на изчезналия Янек. 

Името на Васил Капланов доби популярност около изгубването на Янек Миланов

Капланов е някогашен гард на братя Галеви . По думите на Марио Миланов братя Галеви са имали доста мощно въздействие в годините от тяхното изгубване през 2012 година до момента.

Почти три години след изгубването на брат си, Марио Миланов продължава да търси истината. Надява се, правосъдната промяна да помогне за това.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР