На 31 май комисарят отговарящ за околна среда, морско дело

...
На 31 май комисарят отговарящ за околна среда, морско дело
Коментари Харесай

Еврокомисарите Вела, Бенковска и Вестегер пристигат у нас

На 31 май комисарят отговарящ за околна среда, морско дело и риболовство Кармену Вела ще взе участие в откриването на Европейския морски ден 2018г. в Бургас.
Форумът, проведен от генерална дирекция „ Морско дело и риболовство “ на Европейската комисия, се организира всяка година в друг европейски град и събира представители на пристанищната и корабоплавателната промишлеността, локални, районни, национални и европейски управляващи, организации, Неправителствени организации, научни и проучвателен институции за разискване и иницииране на взаимни дейности касаещи морското дело.
В същия ден комисарят отговарящ за вътрешния пазар, индустрията, предприемачеството и МСП Елжбета Бенковска ще се включи в откриването на профилираната интернационална галерия за отбранителна техника " ХЕМУС " в Пловдив. Тя се организира на територията на Международния панаир под патронажа на Министерство на защитата и Министерство на стопанската система и има за цел стимулиране развиването на отбранителната индустрия, оповестиха от Министерски съвет.
Отново в четвъртък комисарят по конкуренция Маргрете Вестегер ще бъде специфичен посетител и ще произнесе тирада по време на Европейския ден на конкуренцията в Резиденция „ Бояна “ в София. На събитието, което е част от програмата на Българското председателство на Европейски Съюз, ще бъдат разисквани основните законодателни развития в правото на конкуренцията на Европейски Съюз и ще бъде обърнато внимание, и на въпросите, които пораждат пред органите по конкуренция в бранша на енергетиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР