На 31 март от 20:35 ч. по РАИ 1 ще

...
На 31 март от 20:35 ч. по РАИ 1 ще
Коментари Харесай

Италианската музика се обединява срещу COVID-19 в грандиозно шоу

На 31 март от 20:35 ч. по РАИ 1 ще бъде излъчено неповторимо шоу, без спиране за реклами, оповестява „ Ла Стампа “. Списъкът с участници, които ще се включат онлайн от домовете си, е доста дълъг. Към музикантите се причислиха спортисти и артисти.

„ Музиката сплотява “, ще бъде същинска щафета, която ще премине през цяла Италия, осъществена от най-големите имена на италианската поп музикална сцена. Уникалното събитие ще се излъчи и по всички мултимедийни платформи на РАИ, формалните канали на YouTube и Фейсбук и в уеб страницата на самодейността, musicacheunisce.it.

Италианските поп реализатори ще обединят старания за събиране на средства за Гражданска отбрана, която е на първа линия, изправена пред тежката здравна обстановка, която претърпява Италия, и в това време, с цел да насочат мощно обръщение за единение и отговорност в миг на извънредно тестване за страната.

Артистите ще показват на публиката нередактирани видео записи, предавани онлайн от домовете им: един видео плейлист, дълъг поток споделена музика, с цел да съберат средства и да напомнят по какъв начин връзката сред хората, осъществена посредством музиката, е от голямо, значително значение в превъзмогването дружно и отговорно актуалната тежка обстановка в света.

Сред имената на изпълнителите, които са се включили до момента са тези на: Алесандра Аморосо, Андреа Бочели, Брунори Сас, Диодато, Елиза, Ема, Франческа Микиелин, Франческо Габани, Джани Моранди, Тициано Феро и доста други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР