На 30 септември мексиканската суперзвезда Саул Канело Алварес ще се

...
На 30 септември мексиканската суперзвезда Саул Канело Алварес ще се
Коментари Харесай

Канело обясни защо не иска да се бие с Крофърд

На 30 септември мексиканската суперзвезда Саул Канело Алварес ще се бие в Лас Вегас (САЩ) с американеца Джермел Чарло - това ще бъде първата (в мъжкия бокс) борба в ерата на четирите пояса сред двама безспорни международни първенци. Канело (59-2-2, 39 нокаута) е любимец в конфликта, защото за разлика от Чарло (35-1-1, 19 нокаута) той ще се състезава в личната си категория - ще пази всички пояси в супер междинна. Джермел събра всички трофеи две дивизии по-долу.

Интересно е, че Канело може да получи втора поредна борба с безспорен шампеион - водачът в полусредна категория Терънс Крофърд (40-0, 31 нокаута), желае да се бие с мексиканеца. Канело назова повода да откаже борбата с Крофърд. Първоначално Алварес не беше впечатлен от тази алтернатива, само че по-късно наподобява промени решението си. В последна сметка не това е боят, който желае.

„ Всички приказват за борбата ми с Крофърд “, сподели Канело. „ Знаете ли какво не ми харесва във всичко това? Когато на Терънс беше препоръчан дуел с Джервонта Дейвис в лека категория, той отговори: „ Никой няма да ми даде заем за това. ” Това е безусловно същата обстановка. Така че мисля, че на Канело против Крофърд би трябвало да се каже не. Знаете ли какво, момчета? Няма потребност, не се опитвайте да вършиме сходни борби “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР