На 30 март се проведе извънредна конференция в Шумен след

...
На 30 март се проведе извънредна конференция в Шумен след
Коментари Харесай

БСП - Шумен единодушно избра ново ръководство

На 30 март се организира изключителна конференция в Шумен след решението на Националния съвет за цялостен цикъл доклади и избори в партийната организацията.


Това се наложи поради последната кметска акция, когато се откриха редица недостатъци в организацията, а част от управлението напусна Българска социалистическа партия и се причисли към “Левицата ”.


Новоизбраният ръководител на партията в града е проф. Катя Кайрякова, която бе определена единомислещо от всички 94-ма делегати.
Тя беше безапелационна, че задачата й от през днешния ден ще е да се бори за обединяване на социалистите в региона и събираме на всички леви хора към Българска социалистическа партия.


“Решенията ни за претендента за кмет на Шумен проф. Христо Христов и състава на листата с общински съветници се оказаха безусловно правилни, защото на изборите в Шумен Българска социалистическа партия е първа политическа мощ с определен кмет от партията и болшинство в общинския съвет към Българска социалистическа партия ”, съобщи пред конференцията организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов и пожела триумф на новото управление.


“С двама професори отпред - на партията и на града, Българска социалистическа партия - Шумен е в доста добра форма. Това ни дава вяра за по-добро развиване на района ”, добави организационния секретар н партията.
Той разяснява и настоящата политическа конюнктура:
“Решението, с което Димитър Главчев беше препоръчан за министър председател, е обезпокоително. След тези недодялани промени в конституцията и тази опорочена процедура, “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” действително върнаха ГЕРБ във властта през задния вход. Безспорно е, че Главчев е правилен функционер на партията си и ще извършва поръчките на Бойко Борисов. Това ще сложи под въпрос честността на изборите - и на европейските, и на парламентарните ”, безапелационен беше Гуцанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР