На 3 на 5 или на 10 години – спортът,

...
На 3 на 5 или на 10 години – спортът,
Коментари Харесай

Кой спорт е подходящ за вашето дете

На 3 на 5 или на 10 години – спортът, който е подобаващ за вашето дете, няма да е еднакъв. И в този момент, преди началото на образователната година, когато решението би трябвало да бъде взето, е добре с изключение на интереса, склонностите и характера на хлапето, да чуете препоръките на експерти, които се преценяват и с възрастта, написа topsante.

Момиче или момче, високо или ниско, умерено или палаво - по какъв начин да изберем подобаващ спорт за детето?
Обикновено е мъчно да вземете решение от раз. Често се случва детето да смени няколко спорта, преди и то, и вие да се ориентирате. Защото най-важното са не достиженията, а да спортува на драго сърце и наслада.

За деца от 3 до 6 години – „ бебешки спорт “

Най-малките стартират да се занимават с някакъв спорт нормално, когато тръгнат на градина. На тази възраст груповият спорт не е подобаващ, тъй като хлапето към момента е прекомерно затворено в себе си, изясняват психолози. За него са подобаващи игри с топка, обръч, както и началните уроци по плуване.

Снимка: Guliver / iStock

При всички условия изберете занимания, които да не го натоварват, да допускат по-дълги почивки за възобновяване, поради нежната възраст на детето.

.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР