На 3 март главният редактор на телевизия Russia Today (RT)

...
На 3 март главният редактор на телевизия Russia Today (RT)
Коментари Харесай

Руското Външно министерство ще привика за обяснение германския посланик заради скандалния запис на Бундесвера

На 3 март основният редактор на телевизия Russia Today (RT) Маргарита Симонян заяви в профила си в обществените мрежи, че съветското Външно министерство ще привика през днешния ден немския дипломат за пояснение по отношение на изминал в медиите абсурден запис на немски офицери.

Преди дни, на 1 март, Симонян разгласява хипотетичния запис от брифинг на високопоставени немски офицери, в който се разискват теоретичната опция Украйна да употребява крилати ракети „ Таурус “ и дали те имат механически потенциал да унищожат Кримския мост.

Според материал на американския вестник „ Уолстрийт джърнъл “ от 2 март, почитан немски чиновник е разкрил, че този запис е същински,  а брифингът е извършен в некриптирана платформа за онлайн конферентни диалози на компанията Cisco.

На 1 март говорителката на съветското Външно министерство Мария Захарова съобщи, че Москва ще изиска пояснение от немската страна за обсъжданата опция за офанзива против Кримския мост.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28860Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед41889Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед105754Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед146837Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15351Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед146837Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116958Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед105754Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед101800Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР