На 3 и 4 май в Националния дворец на културата

...
На 3 и 4 май в Националния дворец на културата
Коментари Харесай

Високопоставени лидери откриват конференция на ЕК за технологии и новаторство

На 3 и 4 май в Националния замък на културата в София ще се организира конференцията "Интелигентно специализиране и трансфер на технологии като мотори на новаторството за районен напредък ".

Тя се провежда от Съвместния проучвателен център на Европейската комисия като част от програмата на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България. Сред главните участници ще бъдат комисарят по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, зам.- министър ръководителят Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила, министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила, първият заместник-председател на Европейския комитет на районите Марку Маркула, генералният шеф на Съвместния проучвателен център на Европейската комисия Владимир Шуха.

Конференцията ще събере за градивен разговор политици, учени, представители на бизнеса, локалните управляващи и университетите. Те ще разискват и изследват опциите и провокациите пред Европа в региона на основаването на умения, знанията и технологиите, научните проучвания, развиването, образованието, заетостта и нововъведенията, със специфичен фокус върху района на югоизточна Европа и Западните Балкани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР