На 3 декември, в Доходно здание за шести пореден път

...
На 3 декември, в Доходно здание за шести пореден път
Коментари Харесай

Връчиха наградите за туризъм „Дунавски Лимес“ в Русе

На 3 декември, в Доходно здание за шести следващ път бяха избрани спечелилите в Конкурса „ Дунавски Лимес - годишни награди на Община Русе в областта на туризма 2018 “. На церемонията участваха кметът Пламен Стоилов и неговите заместници: Страхил Карапчански, Даниела Шилкова и Наталия Кръстева, както и шефът на дирекция „ Култура и обучение “ Ирена Петрова. Водещ на събитието бе шефът на Оперативна програма „ Русе арт “ Мариан Савов.
Кметът Пламен Стоилов приветства присъстващите и благодари на работещите в сектора за влаганите от тях безрезервност, професионализъм и неизменност в процеса на работа и им пожела да не престават да работят интензивно и да оферират все по-добри услуги на туристите в нашия град. По-късно той награди водещите компании, работещи в региона на туризма, с плакети и грамоти „ Дунавски Лимес “.
Отличените бяха определени посредством онлайн гласоподаване и в състезанието участваха всички места за настаняване, заведения за хранене и забавление, сдружения и институции, провеждащи събития, свързани с туризма и туристически организации и туроператорски компании, опериращи на територията на община Русе. Целта на събитието е да подтиква локалния туристически бизнес посредством поощряване на положителните практики, основаване на предпоставки за разпоредителност и добра конкурентна среда.
Връчени бяха 7 типа награди в региона на хотелиерството, като хотел на годината е „ Рига “.
За ресторант на 2018 година бе избран „ Кралска закуска “, а за най-хубаво заведение за бързо обслужване – „ Пикадили”. За най-хубава туристическа организация или туроператор за годината бе определена „ Вени Травел “.
Специална премия получи Общински юношески дом – Русе за разпространение на гр. Русе като център за просвета, изкуство и развиване на млади гении.
Ренета Вълева – шеф на ПГТ „ Иван П. Павлов “ получи специфичната премия „ За развиване на районния кулинарен туризъм и качествено образование на фрагментите в туризма “, а началник Петър Атанасов получи премия „ За изцяло развиване на кулинарното изкуство “ за това, че развива кулинарията, налагайки локалните артикули и усети.
Празничното въодушевление сътвориха мажоретен състав „ Екстрийм “ и балет „ Импулс “, а специфични посетители бяха Калин Вельов, „ Амазония Денс Проджект “ и Джулия Мартинс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР