На 29-ти септември на площад Княз Александър I ще бъде

...
На 29-ти септември на площад Княз Александър I ще бъде
Коментари Харесай

В неделя стартира кампанията Капачки за бъдеще

На 29-ти септември на площад " Княз Александър I " ще бъде открит пункт за събиране на пластмасови капачки. Това е следващото издание на самодейността " Капачки за бъдеще ". Гости в студиото на Сутрешен блок бяха Лазар Радков и Мартина Йорданова, с цел да опишат повече за акцията. Вижте диалога с тях във видеото.

Лазар Радков: В неделя сред 9 и 17 ч. на площад " Княз Александър Батенберг " против Националната художествена изложба, там на паркинга цялото място е непокътнато за акцията и чакаме да дойдат 7-8-9 000 души. В последния път в София успяхме да съберем 52 тона капачки, този път чакаме да са 70-80-90, може би и повече.
В събота ще има паралелна акция в още 14 български града в цяла България. В огромните градове, като стартираме от Враца, Плевен, Велико Търново, Шумен, Русе, Варна, Бургас, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Банско, Перник, продължи Радков
Мартина Йорданова: До момента, откогато сме почнали да събираме капачки, това е преди по-малко от 2 години, досега сме дарили 12 кувиоза.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР