На 29.09.2020 в Интерпред - СТЦ София ще се проведе

...
На 29.09.2020 в Интерпред - СТЦ София ще се проведе
Коментари Харесай

SCALE UP Your Career 2020 среща за трети път опитни специалисти с водещи работодатели и утвърдени лектори

На 29.09.2020 в Интерпред - СТЦ София ще се организира конференцията и кариерен конгрес, проведена от JobTiger и Career Guide. Събитието е гратис за търсещите работа и ще се случи онлайн и при съблюдаване на всички ограничения за сигурност.

SCALE UP Your Career е предопределен за експерти с най-малко 2 години трудов опит, търсещи по-добра професионална реализация или способи да ускорят кариерното си развиване.

Запазена марка на SCALE UP Your Career са игрите-казуси, с които някои компании допълват процеса на опознаване и обмисляне на претендентите. Казусите показват съответна обстановка, въпрос или задача според от условията на съответния шеф. Виждайки претендентите в деяние, експертите по асортимент научават какви действително са техните настройки, познания и умения. Това е късмет освен за работодателите да намерят в действителност нужните за екипите им хора, само че и за самите претенденти – да показват мощните си страни, които не постоянно е елементарно да бъдат показани в класическия развой по асортимент. SCALE UP Your Career 2020 среща за трети път опитни експерти с водещи работодатели и одобрени лектори

Освен срещи сред търсещи и предлагащи работа и лекции, по време на събитието ще се организира и практическа работилница за ръководство на персонални финанси със Стойне Василев – притежател на най-популярния уебсайт за персонални финанси у нас. Посетителите ще научат и персонално от Лили Василева (автор на настолната книга за кариерна смяна „ От обич към себе си “ и основател на изпитаната методология за кариерна смяна „ Устрем “) по какъв начин да се показват въздействащо пред бъдещи работодатели, сътрудници или сътрудници. Пълната стратегия на конференцията може да видите.

Всеки участвал персонално на конференцията ще получи и безвъзмезден достъп до бъдещи уебинари за кариерно развиване.

Входът за гости е изцяло безвъзмезден, само че е нужна предварителна регистрация.

А записванията за работодатели към момента са отворени и налични.

Повече информация за събитието и регистрацията за присъединяване може да получите от екипа на JobTiger: и 02/ 4918 022.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР