На 28 юни лидерите на групата на 20-те откриха срещата

...
На 28 юни лидерите на групата на 20-те откриха срещата
Коментари Харесай

Иванка Тръмп и Джулиана Авада изпъкнаха със стил в Осака

На 28 юни водачите на групата на 20-те откриха срещата на високо ниво в японския град Осака. Техните съпруги участваха в културна стратегия, до момента в който държавните ръководители обсъждаха въпросите на световната стопанска система и цифровизацията. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не беше съпроводен от американската първа дама, а от щерка си Иванка Тръмп.

Нежните половинки на водачите на Г-20 пътуваха с рейс до намиращия се наоколо до Осака град Киото (дълго време столица на Япония). След излизането от рейса съпругите бяха качени на рикши и се насочиха към храма Тофукуджи, ситуиран в централната част на града. Това светилище е било издигнато през 1236 година и принадлежи към школата Риндзай, една от основните в японския дзен-будизъм. След като дойдоха в храма съпругите на водачите бяха нагостени с отглежданите в езерцето разноцветни шарани, които са считани за едни от знаците на Япония. След това в една от залите на храма последва обяд и обичайната чаена гала.

През цялото време няколко дами правеха по-силно усещане от останалите - това бяха Иванка Тръмп и аржентинската първа дама Джулиана Авада. Първата дама на Франция Бриджит Макрон също показва жанр. Вижте в галерията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР