На 27 юни 2023 г. /вторник/, от 18.00 ч., в

...
На 27 юни 2023 г. /вторник/, от 18.00 ч., в
Коментари Харесай

Румяна Халачева представя две свои книги в добричката библиотека

На 27 юни 2023 година /вторник/, от 18.00 ч., в библиотеката, писателката Румяна Халачева ще показа пред добричката аудитория двете си книги „ Дълбините на душата “ и „ Дълбините на древността “.

Вторият разказ на Румяна Халачева „ Дълбините на душата “ е продължение на издадения за първи път през 2018 година „ Дълбините на древността “, преиздаван четири пъти. Книгите съдържат скъпи житейски и духовни познания, поднесени увлекателно за търсещия същинското познание човек, от тайните на древността до матрицата на световния актуален свят, със мощен позитивен и просветляващ съзнанието заряд “. По думите на авторката „ Това са дълбоки книги за мислещи и пробудени хора, осъзнали, че духът ръководи материята (а не обратното) и търсещи по какъв начин да разсънят силата си “.

Румяна Халачева е приключила Математическа гимназия „ Иван Гюзелев “ в гр. Габрово и ВИНС „ Димитър Благоев “ в гр. Варна. След дипломирането си заема управителни длъжности в няколко български и задгранични компании във Варна и София. През този интервал пламва желанието и за духовни познания. Романът " Дълбините на древността " е писан в продължение на пет години и редактиран още две. Авторката не бърза да го приключи, а следва знаците и подсказките в живота си. Пишейки, мечтае за възраждането на българския дух. През 2021 година Румяна Халачева издава продължение на първата си книга със заглавие " Дълбините на душата ".

" Дълбините на древността "

Една модерна жена решва да пътува сама на изток, с цел да откри себе си и своето предопределение. Пътешествайки през разнообразни страни и срещайки се с невероятни хора, тя осъзнава, че в действителност търси изгубения през вековете Български дух. Романът е изпълнен с същински герои, случки и диалози. Той ни припомня, че родовата памет не умира. От нас зависи да събудим силата и доблестта на предците и да сътворим новото българско възобновление...

" Дълбините на душата " - продължение на " Дълбините на древността "

Роман за българския дух; за силата на любовта и прошката; за Божествената същина на всеки от нас, която ни дава опция да променяме себе си и света. Съществуват ли способи да запазим здравето си и да удължим младостта? Накъде върви България и какво се случва в световната " матрица "? Какво е предопределението на българския народ и можем ли да променим ориста си? Как да използваме силата на мисълта? Какво бъдеще чака България и света и можем ли да му влияем?
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР